Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort generatorn i en 2002 Mitsubishi Lancer

A 2002 Mitsubishi Lancer använder en generator monterad på motorn för att generera el för de elektriska komponenterna på bilen. Denna komponent är ansvarig för att ladda batteriet också, och när det misslyckas, kommer bilen inte att kunna starta eller fungera fullständigt. Lyckligtvis kan generatorn antingen byggas om eller bytas ut ganska billigt, och den delen kan hittas på de flesta delar butiker. Som en extra bonus, kan processen att ta bort generatorn göras i ungefär en timme eller mindre. Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums breaker bar
Visa fler instruktioner
1

Pop huven. Ta bort de negativa inlägg anslutningarna på batteriet med en fast nyckel och följer med den positiva inlägg anslutningar med hjälp av samma metod.
2

Lyft upp Lancer med domkraft och lägg den på ett par av domkraften. Unbolt passageraren panelen sidoluckan från botten av bilen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lokalisera spännaren på mitten av motorn. Montera en hylsa på breaker bar och vrida spännaren för att lindra spänningen på remmen. Dra av remmen från generatorn remskiva.
3

Unbolt elektriska anslutningarna på generatorn med en fast nyckel eller en 3/8-tums Ratchet och uttag beroende på tillgänglighet. Unbolt remskivor vattenpump från vattenpumpen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

skruva isär generatorn från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft sedan generatorn från motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60523.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.