Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att göra justeringar parkeringsbromsen en Ford Mustang

Gör justeringar parkeringsbroms i 2005 eller nyare Ford Mustang lätt. Justera spaken på insidan av fordonet och undvika att bli smutsig. Spara tid och pengar att göra justeringen hemma, istället för att gå till mekaniker. Få en känsla av prestation fastställande din Ford Mustang. Du måste justera parkeringsbromsen när bilen börjar glida nedför backen den står parkerad på. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket mittkonsolen runt spaken. Leta här mellan förarsätet och det främre passagerarsätet.
2

Dra upp spaken tills den når den fjärde hack eller klick.
3

Vrid justermuttern tills det är löst. Leta justermuttern på slutet av parkeringsbromsen kabel spö. Se till att justermuttern inte lossnar parkeringsbromsen stången bromsvajern.
4

Sätt handtaget parkeringsbromsen på den lägsta inställningen mot golvet. Vrid justeringsskruven muttern tills det är närmast spaken på parkeringsbromsen kabel spö.
5

Höj spaken till det högsta läget och sänk den igen till golvet. Gör detta fyra gånger för att fastställa de anpassningar som parkeringsbroms.
6

Testa din parkeringsbromsen justeras genom att parkera din Ford Mustang på en kulle och bara använda parkeringsbromsen för att hålla den från att glida. Om parkeringsbromsen inte hålla bilen på plats, gör en justering i din spaken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57031.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.