Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så Kontrollera bränsletryck av en Chevy S - 10 4.3L TBI

Den 4.3L motorn hittades i S - 10 Pickup för flera år , eftersom det var en populär V6-motor med massor av vridmoment . Denna modell var utrustad med ett spjällhus injektioner systemet ( även kallat TBI ) fram till senare generationer blev utrustad med en annan form av injektion . Dessa lastbilar måste köras på ett visst bränsletryck annars motorn kommer inte att kunna köras . För att åtgärda problemet måste du kontrollera bränsletrycket , vilket kan göras på en kort tid . Saker du behöver
bränsletrycksmätaren J - 29658
Visa fler instruktioner
1

Öppna gasen dörren på S - 10 , och öppna tanklocket . Pop huven och ta bort luftrenaren på motorn genom att ta bort vingmuttern på luftfiltret , sedan ta bort den från motorn .
2

Lokalisera böjliga bränsleledningen som leder in i TBI -systemet på den övre delen av motorn . Koppla den böjliga bränsleledningen genom att klämma snabbkopplingen anslutningen på bränsleledningen med händerna . Anslut bränsletrycksmätaren J - 29658 i linje mellan den böjliga bränsleledningen och TBI systemet med händerna .
3

Starta motorn med tändningsnyckeln . Låt lastbilen varm arbetstemperatur . Titta på bränsle tryckmätare och läsa numret på mätaren . Detta nummer ska vara mellan 9 och 13 PSI för bränslesystemet ska fungera korrekt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61685.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.