Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en uppvärmningsledning i en 1994 Chevy Silverado

De värmare linjer i en 1994 Chevrolet Silverado tar kylmedel från vattenpumpen och toppen av motorn och cirkulera den genom värmeelementet. Detta bygger upp värme som klimatanläggningen använder för att värma insidan av kabinen. När värmaren linjerna bryts, måste du ersätta dem eller annat du kan läcka kylvätska. Detta kan också orsaka en överhettning i fordonet, så det är viktigt att ta hand om problemet så snart som möjligt. Saker du behöver
Tänger
skruvmejsel
obestämd nyckel satt
teflonband
Reservvärmeelement linje
Kylvätska
Visa fler instruktioner

1

Ta värmaren linje från värmeelementet mount på brandväggen med hjälp av tång för att dra bort klämman, eller alternativt en skruvmejsel om du tidigare har ersatt slangen. Var noga med att låta motorn svalna nog att du kan lägga handen på grenröret utan att bränna dig.
2

Ta bort den andra änden av värmaren slangen från antingen vattenpumpen eller insugningsröret , beroende på vilken linje du behöver byta, med hjälp av en skiftnyckel. Dra linjen ut ur motorrummet.
3

Applicera två varv med Teflon tejp på den gängade änden av ersättare värmeslangen. Installera detta i antingen insuget eller vattenpumpen med en skiftnyckel.
4

Installera fabriken klämman på utbytesslang, sedan lägga slangen på värmaren kärna. Återapplicera klämman på slangen så att den håller ner linjen med skruvmejsel eller tång.
5

Öppna kylarlocket. Fyll kylaren med kylvätska att ersätta någon som kan ha spillts ut i slangen föränderlig process.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61294.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.