Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar bromsbeläggen på en Equinox

Byta bromsbelägg på Chevrolet Equinox är lätt att göra i din egen uppfart. Varje hjul tar bara cirka trettio minuter att slutföra. Bromsbelägg och rotorer använder friktion för att bromsa och stoppa Equinox. De bär så småningom ner, och du måste byta ut dem. Saker du behöver
Automobile jack
Jack stå
Stoppklossar
rörtång
dräneringskärlet
Turkiet Baster
Hylsnyckelsats
Tvingfäste

Visa mer instruktioner
1

Öppna motorrummet och ta bort 2/3 av bromsvätska från huvudbromscylinder med Turkiet baster. Sätt vätskan i tråget för senare återvinning.
2

Placera stoppklossar bakom bakhjulen. Höj Equinox upp med bil uttaget. Placera en pallbock under Chevy nära fästpunkten och höja den till fordonets ram. Avlägsna hjulet med rörtång för att lossa muttrarna.
3

Lossa en bult på bromsoket med en hylsa och spärrskaft och svänga bromsok fram. Ta bort den främre bromsbelägg, men lämna tillbaka en tum Använd Tvingfäste att skjuta bromsok kolven tillbaka in i okhus. Placera en käke på baksidan av tjocklek och den andra käften på baksidan bromsbelägget och vrid den tills kolven säten själv. Avlägsna kvarvarande bromsbelägg från tjocklek.
4

Sätt i de nya bromsbeläggen i bromsoket. Pivot bromsok ner över hjulaggregatet. Dra åt bulten med hylsa och spärrskaft. Placera hjulet tillbaka på Equinox och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under bilen. Sänk Chevy till marken och upprepa processen på det andra hjulet.
5

Lägg färsk bromsvätska till huvudcylindern som behövs. Pumpa bromsarna flera gånger tills pedalen känns fast. Detta kommer sits bromsbeläggen mot bromsskivan. Kontrollera bromsvätskan igen för att vara säker på att det är på rätt nivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58602.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.