Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du hittar Lines Bil Broms


Söka bromsledningarna på din bil är en lätt uppgift i de flesta fall. I händelse av att bilen har köra över något som kan ha skadat underredet av bilen, eller om bromspedalen åker i golvet, kontroll bromsledningarna är ett måste. Instruktioner
1

Kontrollera bromsledningar genom att sätta bilen på en lyft så att du kan se dem. Om du inte har tillgång till en hiss, runka upp bilen och sätta pallbockar under bilen räcker.
2

Start från huvudcylindern som vanligtvis finns under huven på förarsidan sida, eller genom att markera raderna från varje hjul.
3

Kontrollera huvudcylindern för sin vätskenivån. Om vätskan är låg, har du en läcka någonstans. Generellt, inte sjunker vätskenivån inte om dina bromsbackar eller kuddar är speciellt slitna. Se till att lägga vätska så att cylindern är full och sätt tillbaka locket.
4

Titta på huvudcylindern. Om cylindern är blöt på något område, ändra det. Men om det inte läcker, som fortfarande betyder inte att det fungerar.
5

Travel ned underredet av bilen och kontrollera linjen för att se om det läcker. Ibland kör handen över linjerna är nödvändigt eftersom bromsvätska är tydlig och svår att upptäcka.
6

Följ bromsledningar på båda sidor av bilen till hjulen. Den vanliga platser som läckor utvecklas är vid övergången där linjerna fäster hjulet cylindrarna. Kontrollera hjulcylindrarna för läckage. Om de är blöta, måste de bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56811.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.