Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur för att Ändra de Brakes på en 1999 Grand Cherokee

The 1999 Jeep Grand Cherokee är utrustad med främre och bakre skivbromsar i ett hydrauliskt manövrerad-system. Den Samma procedur används för att ersätta både de främre-och bakre bromsarna. Du bör alltid planera på att ersätta dynorna på båda främre bromsarna eller båda bakre bromsarna vid den samma tidpunkt när de squealing-och väsande tongångar från de slitagevarnarna hörs. Eftersom de främre bromsarna ger nästan 70 procent av Jeep: s stoppa makten, kommer de att behöva ersättas oftare. Saker Du ska behov
Jack står
Däck järn
Skruvmejsel
Pliers
Bromsbelägg
Anti-squeal förening
Vridmoment skiftnyckel
Socket skiftnyckel
kick- temperatur fett
Dial indikator
Broms fluid

Visa Fler Instruktioner

1

Ta bort skyddslocken från bromsvätskebehållaren. Lossa de hjul lug nötter med en däck järn, höja den främre änden av fordonet och stödja det på pallbockar. Helt ta bort de lug nötter och ta sedan bort hjulet.

2

Skjut kolven tillbaka in de borrningen för att tillhandahålla utrymme för de nya bromsbelägg genom att att använda en skruvmejsel för för att bända den bromsok utåt, vilket kommer att pressa ned den kolv. När kolven är deprimerad, kommer vätskan i master cylindern stiga, så det kan vara nödvändigt att sifon broms vätska från reservoaren till förhindra överfyllda.


Tre

Tvätta broms med bromssystemet renare och sedan kräng av bromsok support fjädern med hjälp en skruvmejsel.

4

Ta bort skyddslocken från de bromsok glidstiften och skruva av glidpinnarna. Den banjo bulten bör inte tas bort. Lyft av bromsok och pressa på den innerdyna för att frigöra de kvarhållande klämmorna från borrningarna hos kolvarna. Efter avlägsnande av pad, hänga bromsok med en trådlängd till spolen fjädern.

5

Ta bort den yttre bromsbelägg från bromsok monteringsfäste.

6

Ansök anti-squeal förening till ryggen på de nya pads, följer instruktionerna på behållaren. Installera den nya inner brake pad genom att att trycka de kvarhållande klippen rakt in kolven. Se till clipsen fullo är i ingrepp genom dynan att sittande platt mot kolven.

7

Installera den yttre pad i mätmarkören monteringsfäste. Den slitaget Indikatorn pilen måste vara position i toppen för de främre bromsbelägg.

8

Installera den bromsok på monteringskonsolen. Smörj de glidstiften med hög-temperatur fett. Montera de glidstiften och dra åt dem till 21 till 30 ft-lbs. med hjälp momentnyckeln.

9

Montera bromsok support våren, vilket gör säker på att det säten ordentligt. Dra åt bromsok monteringsbultarna till 66-85 ft-lbs. pounds som använder en momentnyckel.

10

Byt ut hjulet, skärpa lug muttrarna och sänka fordonet från den jack står. Ordentligt trycka ned bromspedalen några gånger att bringa de dynorna i kontakt med de skivorna. Kontrollera för bromsvätska läckage och se till att bromsen fungera normalt innan du körning i tung trafik.




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58087.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.