Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Power Pulley Steering Pump på en 1985 Chevy C-10

Den servopumpen på 1985 Chevrolet C-10 pickup är utformad för att ge hydraulisk assistans till styrsystemet i lastbilen, vilket gör det lättare att vända den hjul. Om servopumpen misslyckas, kommer det att bli svårt att vrida på hjulen. För att åtgärda problemet måste du byta styrservopump, men trissan på dessa pumpar är presspassning på, utbytespumpar inte kommer med en ny skiva. Som sådan måste du ta bort remskivan på servopumpen som en del av ersättningen. Saker du behöver
dräneringskärlet
Linje skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Servostyrning pump avdragare
Visa fler instruktioner
1

Sätt ett uppsamlingskärl under servopumpen som är på förarsidan av motorblocket. Sakta lossa beslagen till servopumpen med en linje skiftnyckel.
2

Lossa skruvarna för servopumpen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Skjut servopumpen mot mitten av motorn och dra remmen från pumpens remskiva. Addera 3

skruva isär servopumpen från motorn helt med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sänk servopumpen ut från motorrummet och lägg dem på en arbetsyta.
4

Fäst servopump avdragare i ansiktet av servostyrning remskiva. Dra avdragaren på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag tills remskivan poppar av pumpen. Ta avdragaren från remskivan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61442.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.