Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Kobelco Final Drive

Ta bort slutväxeln från Kobelco grävmaskin behövs när enheten skadas eller slits ut, för att återställa maskinen till gott skick. Slutväxeln fungerar växellådan för spåret. Det kan ibland sluta fungera på grund av felaktig service eller att det läcker, kräver det att tas bort för att reparera eller byta ut delen. Den sista enheten kan tas bort på ungefär två eller tre timmar med några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Skiftnyckel skiftnyckel
Hylsnyckelsats
vit krita bitar
Cloth
Gummiband
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn om Kobelco grävmaskin och låt den svalna innan du försöker ta bort slutväxeln. Koppla bort spår från runt drivtänder med en skiftnyckel och lossa bultarna på drevet med en hylsnyckel.
2

Koppla bort täckplattan för bandmotor underifrån grävmaskinen med en sockel skiftnyckel, och för enheten framåt för att komma till slangarna. Var försiktig, eftersom enheten är ganska tung och fortfarande är ansluten till hydraulslangarna. Addera 3

Placera ett märke på hydraulslangarna med en bit vit krita så att du kan identifiera vilken slang är fäst vad slangnippel när du är redo att byta ut enheten.
4

Koppla loss hydraulslangarna en i taget, och placera ett tygstycke över i slutet av varje slang. Fäst tyget i slutet av varje slang med ett gummiband för att hålla duken på plats och hindrar smuts från att komma in i slangarna.
5

Lossa skruvarna som håller fast enheten till grävmaskinen underifrån, med hylsnyckel, och lyft försiktigt slutväxeln ut från under Kobelco grävmaskin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62229.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.