Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en 2001 Ford Taurus ventilkåpa Packning

Ford Taurus motorn använder två olika metoder för att täta ventilkåpan till motorn huvudet. Vissa modeller använder en pre-härdad återanvändbara packningen, medan andra modeller använder silikon för att bilda en sträng av tätningsmaterial. På modeller som är utrustade med plast ventilkåpor, kan antingen silikon eller packningen användas, på modeller som har aluminium ventilkåpor, måste silikon användas. Använd den typ av packningsmaterial som ursprungligen användes av fabriken på din motor. Saker du behöver
Wrench in
Packning skrapa
Silikonpackning material eller en ny packning
Visa fler instruktioner
1

Haka batteriets negativa klämma; detta är den med (-). på det
2

bort några slangar eller kablar som är på toppen av ventilkåpan. Märka dem så att du kan sätta tillbaka dem på rätt plats.
3

Demontera skruvarna ventilkåpan genom att använda nyckel för att vrida dem moturs. Ta bort ventilkåpan från motorn. Skrapa bort all gammal packning material med skrapan.
4

Montera den nya packningen eller ny silikon sealer och låt det torka i några minuter. Sätt ventilkåpan tillbaka på motorn.
5

Dra åt bultarna ventilkåpan genom att vrida dem medurs med skiftnyckel. Byt ut kablar och slangar. Anslut den negativa batteri klämman och starta motorn läckagekontroll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61365.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.