Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur mycket arbetskraft för att ersätta katalysator ?

Katalysatorer variera vilt i pris beroende på fordonet du kör . Bilar kan också ha en eller flera katalysatorer , och varje omvandlare på bilen kan vara hundratals dollar mer eller mindre än en annan . Trots oförutsägbarhet i priserna på de aktuella komponenterna , bör arbetet för att ersätta din katalysatorn vara ganska okomplicerad . Ring Lokala Butiker

ringa en lokal mekaniker och fråga vad han tar betalt per timme för arbete . Om $ 60 till $ 90 per timme är oftast ett rättvist pris för arbetskraft som av 2010 . Återförsäljarna kan dock ta ut mer .
Använd Internet

Kontrollera en automatisk webbplats reparation uppskattning som Repairpal.com eller Automd.com för en idé om vad det kommer att kosta att byta ut katalysatorn . Välj ditt märke och modell av bil och skriv in eller klicka på " katalysator ". Denna webbplats ger dig ett genomsnittligt pris för både delar och arbete för ditt jobb . Det kommer också att rekommendera butiker i ditt närområde .
Bottom Line

slutet av 2010 , kan konsumenterna räkna med att betala allt från $ 60 till $ 250 på arbetskraft till ersätta en katalysator i en butik . Arbetsmarknaden bör ta från en till två timmar för en vanlig omvandlare ersättare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61413.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.