Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Brake Booster borttagning

Ta bort booster makt bromsen kan göras hemma med normala verktyg . Det finns några standardiserade rutiner att följa för att ta bort denna komponent . Ta bort huvudcylindern


bromsservo s tryckstång interagerar med huvudcylindern att inleda de hydrauliska funktionerna i bromssystemet . Du kanske inte behöver koppla bromsledningarna vid demontering av huvudcylindern . Det bör finnas två fästmuttrarna håller huvudcylindern på bromsservon som måste tas bort med en skiftnyckel .
Ta vakuumtillförseln Hose


Vanligtvis finns det vakuum tilloppsslangen ansluts till backventilen på bromsservon på motorrummet sidan . Slangen ansluts från motorns insugningsrör att förse boostern med tillräckligt vakuum för bromssystem assist . Det finns inget verktyg för detta , och du behöver inte ta bort backventilen .
Ta Bromspedalen

bort bromspedalen i passagerarutrymmet fack sidan av bromsservon för att komma till booster fyra bultar på brandväggen . Avlägsna hållarstiftet eller bulten och sedan pedalen fästmuttrar runt tryckstången ( med en nyckel ) för att avlägsna pedalen. Avlägsna booster muttrarna på monteringsbulten med en skiftnyckel . Demontera booster .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58788.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.