Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Ren Gear Oil från en bakre ändhus

Ta bort differential vätska från din bakre höljet är ett bra sätt att göra det lättare att arbeta med . Ta bort vätskan och ersätta det är ett förslag underhåll på din bil , vilket är markerat i din instruktionsbok . Hela jobbet bör ta cirka en timme att slutföra . Du kan köpa de verktyg som behövs för detta jobb hos din lokala Biltema eller butik . Saker du behöver för 1- liters hink
Fluidpump hävert
3/8 eller 1/2 spärrnyckel
Metric och /eller SAE hexnyckel set
Visa fler instruktioner
1

Placera en hink under den bakre differential avtappningspluggen . Ta bort avtappningspluggen från den bakre änden montering. Pluggen kommer att vara belägna på vardera sidan av differentialen , eller den bakre inspektion plattan. Mest bakre differential dräneringspluggar har en enkel 3/8-tums hål spärrnyckel . Andra kan ha en 1/2-tums enhet hål , eller en hex ​​head hål i antingen metriska eller standardstorlek .
2

Töm den bakre differentialen i minst femton minuter . Använd en sifon pump med en 1/4-inch slang bifogad för att nå botten av den differentiella pan . Sifon ut resten av den differentiella vätskan i hinken .
3

Sätt avtappningspluggen tillbaka in i huset vid avtappning är klar . Detta kommer att säkerställa att oavsett vad din plan med är , förlorar du inte det väsentliga avtappningspluggen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60668.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.