Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en generator i en 2002 Dodge Intrepid

Den elektriska avgiftssystem i en 2002 Dodge Intrepid börjar med generatorn, vilket skapar el baserad på motorns rotation. Generatorn består av många komponenter internt, inklusive lager, och ibland lagren kan frysa, vilket orsakar ett fel i generatorn. När det händer, kommer generatorn måste bytas ut, annars bilen inte kommer att ha någon elektrisk energi för att driva på och, så småningom, kommer inte att kunna starta. Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp den främre delen av bilen med domkraft och lägg den på ett par pallbockar. Pop huven. Ta bort anslutningen på minuspolen på batteriet med en skiftnyckel och sedan följa upp det genom att ta bort den positiva polen.
2

Unbolt nedre stänkskydd från bilen med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan skruva isär nedre värmeelementet stöd och ställ den åt sidan. Lossa skruvarna på generatorn, som ligger i den nedre förarsidan hörnet av motorn. Addera 3

Skjut generatorn mot mitten av motorn och dra sedan av remmen från generatorn. Unbolt och koppla anslutningarna på generatorn med en 3/8-tums Ratchet och uttag och dina händer.
4

bort båda bultarna från generatorn med hjälp av en fast nyckel och 3/8- tums Ratchet och uttag. Lyft ner och ut från under bilen och ställ den åt sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60487.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.