Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter tändningslåset på en 1973 Chevy Truck

Byta tändningslåset i en 1973 Chevrolet lastbil gör att du kan starta bilen om brytaren har slitna med tiden. För att fixa en sliten tändningslåset, måste den bytas ut mot en ny, vilket tar ungefär en timme. Saker du behöver
kryssmejsel
1/2-tums Ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
ersätter tändningslåset
Visa fler instruktioner
1

Ta bort trim panelen under rattstången med Phillips-skruvmejsel. Skruva loss rattstången från instrumentbrädan med 1/2-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Sänk kolumnen aning så att du kan komma åt tändningslåset.
2

Titta på tändningen och kontrollera att den är i läget för låsning. Om det inte, installera nyckeln och vrid omkopplaren till låst läge. Koppla anslutningarna till switchen med händerna.
3

Ta bort skruvarna som håller tändningslåset till kolonnen med Phillips-skruvmejsel. Ta byta från kolonnen och kassera den. Installera den nya brytaren på kolonnen med Phillips-skruvmejsel, därefter återansluta anslutningar till växeln för hand.
4

Anslut rattstången till instrumentbrädan med 1/2-tums Ratchet, förlängning och uttag. Sedan installera trim panelen under kolumnen med Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61558.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.