Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar sadelväskor för en Harley Davidson Deluxe

När du köper sadelväskor för en Harley Davidson Deluxe, storlek upp djupet från rambalk på fender till avgasröret. Kontrollera att det finns minst två inches mellan avgasröret och väskan. Påsarna bör vara av den inbundna sorten, inte kastet-over typ. Den bästa fästanordningen är de enkla konsoler, inte bara för utseende utan för enkel borttagning och säkerhet. Detta har ett fat lås som säkrar sadelväska till cykeln. När de tas bort, är ingen konsol eller apparat synlig. Saker du behöver
Drill
Set av borrar
Skruvnyckelsats
vanlig skruvmejsel
Uppsättning Allen skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Håll en av påsarna i önskad position. Se till att den är centrerad i sidled mellan de två bultarna på ramen järnväg och att påsarna är åtminstone två inches ovanför avgaserna. Markera en linje på baksidan av påsen där ramen bultarna röra baksidan av påsen.
2

Center en av de enkla konsoler med fästpunkt upp på baksidan av påsen. Se till att toppen är på linjen representerar bultarna ramskena. Märk påsen för att visa placeringen av de fyra monteringshålen i enkla fästet. Borra hål med lämplig borr.
3

Fäst lätt fästet på väskan, med den medföljande hårdvaran och dra åt med en skiftnyckel. Fäst den återstående lätt fästet på motsatta påsen på samma sätt.
4

Ta bort de två skruvarna från rambalk och ersätta dem med den medföljande längre bultarna, med hjälp av en insexnyckel. Installera dockning tjänster till de längre bultarna bara installeras och dra ner dem. Gör samma sak på andra sidan.
5

Påsarna kan nu installeras eller tas bort genom att placera påsen med enkla fästet över dockningsstation inlägg. Använd pipan för att låsa dem på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60062.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.