Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar broms rotorer på en 2002 Honda Odyssey

Honda Odyssey bromsbelägg är utrustade med en enkel anordning som varnar dig när bromsarna behöver service. Men det är en bra idé att visuellt inspektera bromsbeläggen för att få en korrekt bild av tillståndet. Om bromsbeläggen slitage utöver den rekommenderade nivån, kommer nitarna börjar småningom styckning i rotorerna, vilket orsakar betydande skada. Saker du behöver
Automobile jack
stoppklossar
stödbenet
rörtång
Gummiklubba
Buntband
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Placera stoppklossar bakom bakdäcken, och jack Honda upp med bil uttaget. Placera en pallbock under Odyssey, och lyfta upp det till ramen av fordonet.
2

bort hjulet med en rörtång. Ta bort bromsok, med hjälp av en hylsa och spärrskaft för att lossa bultarna. Säkra bromsok till staget med en tråd slips. Ta bort Okfäste bultar med hylsa och spärrskaft, och dra fästet bort av hjulenheten. Avlägsna rotorn skruvarna och lyft rotorn off av hjulet.
3

Sätt den nya rotorn på hjulet och montera fästskruvarna, med hjälp av skruvmejseln. Sätt tillbaka bromsok fästet. Dra åt bultarna med hylsa och spärrskaft. Fäst bromsok, och dra åt fästbultarna med hylsa och spärrskaft.
4

Sätt hjulet på bilen, och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under Honda, och sänk bilen till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58495.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.