Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en bränslemätare på en Chevy Silverado Pickup

Bränslemätaren på en 2006 Chevrolet Silverado pickup är en del av instrumentpanelen, som innehåller alla lastbilens mätare. Tyvärr kan du inte byta bränslemätaren själv om det utvecklar problem. Istället måste du byta hela kombiinstrumentet med en ny --- ett jobb du kan fylla på mindre än en timme. Processen för att ersätta mätarna förblir densamma på många Chevy Silverado årsmodeller. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
ersätter instrumentpanelen
Visa fler instruktioner
1

Park Chevrolet Silverado på en jämnt underlag och tryck ned pedalen parkeringsbromsen. Luta rattstången ner till sin lägsta position med hjälp av kolumnen justering till vänster i kolumnen.
2

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den i läge "ON". (Slå inte på lastbilens motor.) Sätt foten på bromsen. Justera automatiska växelspaken till sitt lägsta läge, och håller foten på bromspedalen.
3

Placera fingertopparna i skarven mellan den ram som går runt instrumentpanelen och instrumentpanel. Dra infattningen av instrumentbrädan för att frigöra klämmorna håller den på plats. Återgå växelspaken till "Park" läge, och ta ur startnyckeln ur instrumentbrädan.
4

unbolt beståndet kombiinstrumentet från instrumentpanelen med en 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag . Dra ledningarna på baksidan av kombiinstrumentet för hand. Ta både de nya och gamla instrument kluster till en lokal hastighetsmätare verkstad eller din lokala återförsäljare för att ha vägmätare numren flyttas från den gamla klustret till det nya.
5

Installera det nya klustret i instrumentbrädan med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag, var noga med att koppla in den i lager sele i processen. Återmontera strecket bezel i omvänd ordning jämfört med demontering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61230.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.