Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man gör Broms Beslag telefoni Flare

Bromsar är lätt en av de viktigaste delarna av ett motorfordon säkerhetssystem, så se till att de är i gott skick är avgörande för säkerheten. En del av bromssystemet som ibland kräver ersättning är bromsledningarna, som levererar bromsvätska och hjälpa till att applicera tryck på bromsarna. För att kunna fästa bromsledningar måste de ha speciella beslag som blossade i slutet för att säkerställa en tät förslutning. Använda specialverktyg och fackling tekniker, kan du göra bromskomponenter linje flare. Saker du behöver
Rörkärare
Flänsverktyg
Broms ledningsrör
brukskniv
Metallyta sandpapper
Flänsmutter
Metal fil
Borrmaskin Borr
Visa fler instruktioner
1

Placera en röravskärare på en bit bromsledningen rör på den plats du vill skapa flare.
2 < p> Dra ner rörkapen genom att vrida dra medurs tills det sitter stadigt på plats.
3

Snurra rörkapen runt bromsledningen röret några gånger för att skära in i röret . Vrid åtdragning ratten igen tills det är säkert och snurra rörkapen runt rören bromsledningen några fler gånger. Fortsätt tills röret skärs igenom.
4

Skär bort isoleringen i slutet av röret ungefär längden på flänsmuttern med en mattkniv. Sand bort häftmassa eller färg på röret under isoleringen med 400-slippapper.
5

Bifoga en borr något mindre än i slutet av röret som facklas till en borrmaskin och passera bit in i änden av röret som skall facklas. Snurra lite i öppningen av röret för att avlägsna eventuella grader och ojämna kanter skapats av röravskärare.
6

File eventuella ojämna kanter på utsidan av röränden ska blossade med en metall-fil.
7

Skjut en flänsmutter på änden av röret som ska facklas.
8

Skjut Flänsverktyg klämman över flänsmuttern och röret och dra åt den på plats genom att vrida dra medurs.
9

Fäst Flänsverktyg till Flänsverktyg klämman och placera den så att spetsen på Flänsverktyg är i linje med öppningen av röret som ska facklas .
10

Vrid flare verktygets handtaget medurs tills det kör ner i öppningen av röret och facklor upp det.
11

Skruva av flare verktygets handtag, ta bort den från Flänsverktyg klämman och skruva loss flare verktygsfäste åtstramning ratten för att lossa röret. Upprepa denna process vid den andra änden av röret för att göra en dubbel med utvidgande linje.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58847.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.