Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en bak Hjullager i 97 Grand Prix

De bakre hjullager på en 1997 Pontiac Grand Prix finns inuti de bakre hjulnaven och är inte funktionsdugliga. Om de bakre lagren på din Grand Prix verkar misslyckas - gnisslande eller fastnar under körning eller rullande - du behöver byta hela navanordningen. Detta är inte en svår process och kan göras på mindre än en timme. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
stoppklossar
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
mekaniker tråd
Replacement Bakhjulsnavet
Red gänglåsning förening
Visa fler instruktioner
1

Sätt stoppklossar runt framhjulen. Plocka upp den bakre delen av Pontiac med domkraft. Sätt pallbockar under domkraften poäng bara framåt från bakhjulen. Ta bort de bakre hjulen med däck järn.
2

Unbolt bakre bromsok parentes bakifrån knogen med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan hänga bromsok på bakvagnen med en bit av mekaniker tråd. Dra den bakre rotorn från den bakre navet med händerna.
3

Koppla ur ABS sele på bakre navet med händerna. Skruva loss bakre navet från knoge med en skiftnyckel, ta sedan bort och kasta det gamla navet.
4

Häll några droppar av den röda gänglåsning föreningen på gängorna i navet bultar. Bolt navet till knogen med en skiftnyckel. Återanslut ABS sele till beståndet ledningar med händerna.
5

tillbaka bromsrotorn och skruva den bakre bromsok till knogen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Installera de bakre hjulen med ett däck järn. Sänk Pontiac av domkraften står med en domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61544.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.