Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man använder en Craftsman Spring Overhead Valve Compressor

The Craftsman overhead-ventilfjäder kompressor används för att ta bort komponenterna ventilfjäderstyrningarna och själva ventilen. I en overhead-ventiler per cylinder, består ventilarrangemanget på toppen av huvudet på en enkel eller dubbel ventilfjäder, hållare och två vårdare ventil som passar i ett spår i toppen av ventilskaftet. Djurhållare är konisk och avsmalnande. Vid placering på ventilskaftet, de hålls på plats av en ficka i hållaren när ventilen fjädern förlängs. Kvarhållningsorganen fungerar som en fästpunkt mellan fjädern och ventilskaftet. Saker du behöver
Craftsman overhead-ventilfjäder kompressor
liten magnet
Visa fler instruktioner
1

Öppna kompressorn ventilfjädertråd genom att dra handtaget nedåt. Placera kompressor ventilfjädern så att botten fast foten passar på ventilens framsida i förbränningskammaren sidan av huvudet medan den motsatta änden, passar den runda änden med en delad, över toppen av ventilfjädern. Center toppen av kompressorn foten så ventilskaftet är i mitten av foten.
2

Håll kompressorn på plats med ena handen, använd den andra handen för att skjuta handtaget på kompressorn ned till det låsta läget. Ta bort ventilen djurhållare med den lilla magneten. Tappa inte bort dessa djurhållare.
3

Lyft handtaget långsamt på kompressorn. Att höja handtaget släpper trycket på ventilfjädern. Ta bort verktyget och våren. Ta bort ventilen. Byt ventilerna och ventilfjädrar i baksidan av borttagning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59951.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.