Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Verktyg som behövs för Saturn Ion Brakes

Det finns olika orsaker till att du kanske vill arbeta på din Saturn Ion bromsar, inbegripet uppgift om låg bromsvätska, power bromsfel och höga ljud från bromssystemet. Gnisslande bromsar kan indikera behov av nya bromsbelägg. Byta bromsbelägg är en av de vanligaste gör-det-själv bromsa projekt eftersom det kräver endast några grundläggande verktyg som många amatör mekaniker redan har i sina garage. Caliper Compression Tool

tjocklek komprimering verktyg gör byte bromsbelägg mycket lättare eftersom det eliminerar behovet för borttagning av bromsok. Ta bort bromsok kräver först blöder bromsarna vilket är onödigt med kompression verktyg. Eftersom det kan bli ett dyrt verktyg ($ 300 eller mer under 2010) överväga att hyra det från en lokal verktyg hyra center i ditt område.
Floor Jack

Använd ett golv domkraft för att lyfta ett hörn av fordonet från marken innan du tar däcket för tillträde till bromsarna. Golv uttag är enkla att använda och säker när du följer tillverkarens säkerhetsföreskrifter. Golv domkrafter använder hydraulik för att lyfta tunga föremål med relativ lätthet. Säkra alltid uttag till en fast del av fordonet ram och aldrig lämna den förhöjda längre än nödvändigt.
Torque Wrench

Momentnycklar lossa och dra åt skruvarna med rätt mängd kraft. För mycket tryck och bulten kan bli fråntagen eller bryta. Inte tillräckligt med tryck, och bulten kan lossna, och potentiellt problematiska. Du kan ställa in momentnyckeln till en viss brottkraft, vilket gör att skruven dras åt till en viss punkt innan ett hörbart "klick" hörs, vilket indikerar att den önskade spänningen har nåtts.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58862.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.