Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en Fuel halsen på en 1995 Chevrolet Monte Carlo

Bränslet halsen på en 1995 Chevrolet Monte Carlo kopplar bensintanken till tanklocket på kroppen. Denna påfyllningshalsen har gummikomponenter, och som ett resultat, kan de bryts ner med åldern. Skulle det hända, har du inte ett sätt att fylla bensintanken. För att lösa problemet måste du installera en hals ersättande bränsle på tanken. Uppgiften tar ungefär en timme. Saker du behöver
Jack
Jack står
Stoppklossar
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvmejsel
ersätter bränsle hals
Visa mer Instruktioner
1

Öppna gasen dörren. Ta av tanklocket för hand. Sätt stoppklossar runt framhjulen och lyft sedan baksidan av Monte Carlo med domkraften. Sätt pallbockar under bakre delen av bilen och sänka bilen på läktaren.
2

krypa under bilen och leta reda på slangklämman säkra halsen gas bränsle till bensintanken. Ta bort klämman med skruvmejsel.
3

unbolt bränslet halsen från kroppen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra bränslet halsen ut genom botten av bilen och sedan ta ut det från under bilen.
4

Lyft nacken ersättande bränsle upp under kroppen och in i tanklocket området. Montera bränsle halsen till bränsletanken med skruvmejsel. Bolt den andra änden av bränslet halsen på insidan av gasen dörren med 3/8-tums harskramla och ingångar, montera sedan gas cap.
5

Höj Monte Carlo av av domkraftens står med domkraften. Dra ut domkraften från under fordonet och sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61960.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.