Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad är en broms slang ?

Fordon kräver en monumental sortiment av komponenter , och vissa av dessa är mer nödvändiga än andra . En broms slang är en av dessa komponenter , som används som en del av bromssystemet att stanna fordonet . Funktioner

Bromsslangar är förstärkta , högtryck , flexibla slangar som transporterar bromsvätska genom det hydrauliska bromssystemet . En statlig standard finns för att säkerställa att bromsslangarna är säkra att använda . Slangarna är vanligen tillverkade av flera skikt : ett inre gummiskikt att den hydrauliska fluiden passerar genom , ett skikt av vävnad ( vanligen rayon ), en annan gummi lager och sedan ett skikt av skyddande hölje . På ändarna är bilagor , som varierar med bilens design.
Connection

Bromsslangar ansluta bromsaggregaten placerade på hjulen till bromsledningarna . Trycket på bromspedalen överförs till bromsarna på hjulen genom bromsslangarna med hjälp av bromsvätska .
Överväganden

Hästkrafter är enheten av makt som mäter hastigheten en motor fungerar . Hästkrafter beräknas genom att mäta motståndet som uppstår när bromsen är åtdragen . Bromsslangarna är därför en integrerad del av att mäta hästkrafter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58890.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.