Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort instrumentpanelen för 1993 Toyota 4Runner

Instrumentpanelen monterade i instrumentbrädan på en 1993 Toyota 4Runner visar föraren all relevant information som behövs under körning. Mätarna i instrumentpanelen är av elektrisk natur, och om det finns ett problem med panelen, måste du ta bort den från SUV för utbyte eller reparation. Det första steget är att ta bort den gamla instrumentpanelen, vilket bör ta ca 30 minuter. Saker du behöver
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Ratt avdragare
kryssmejsel
Små-bladet platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Dra av styrningen knappen hjulet horn med händerna. Ta bort centrumskruven på ratten med en 1/2-tums Ratchet och uttag. Montera en avdragare ratt på ratten och dra åt centrumskruven på avdragaren med spärrfunktion. Ta ratten och ställ den åt sidan.
2

skruva isär huvfäste från hörnet trim panel med en Phillips-skruvmejsel. Ta bort kåpa runt rattstången med Phillips-skruvmejsel. Dra loss kick panel, skruva därefter bort beklädnaden under rattstången.
3

Dra loss kåpa runt tändningslåset. Dra av handtagen på klimat-manöverkontakter för hand, och sedan bända loss plastkåpan på klimatet styr med hjälp av en liten kniv platt skruvmejsel. Skruva infattningen runt instrumentpanelen med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Dra den mot dig och bort från instrumentbrädan.
4

Skruva loss instrumentpanelen från instrumentbrädan med Phillips-skruvmejsel. Dra panelen från instrumentbrädan och dra ledningarna på baksidan av panelen. Ta bort panelen från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61167.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.