Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en 1972 Chevy C10 Gas Tank

bensintanken i en 1972 Chevrolet C10 pickup monterad bakom sätet. Beroende på fordonets skick, kan bensintanken ha ruttnat på insidan eller sälarna kan ha misslyckats, vilket gör att bilens interiör att lukta på bensin. Detta är inte bra för din hälsa, och kan vara mycket farligt eftersom röken är brandfarligt. För att åtgärda problemet måste du ta ut den gamla bensintanken och installera en ny. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Byte bränsletank
Flathead skruvmejsel
1-gallon gas kan med gas
Visa fler instruktioner

1

Tilt framåt framsätet genom att antingen använda spaken på sidan av sätet eller ta bort vingmuttern på sidorna av sätet för hand. Ta bränsleledningarna kör till tanken med hjälp av skruvmejsel och sedan dra bort ledningarna till den sändande enheten för hand.
2

unbolt bensintanken från hytten med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft försiktigt tanken ur C10, manövrera runt påfyllningsröret vid samma tidpunkt.
3

Montera tanken ersättare gasen in i hytten med 3/8-tums Ratchet och uttag . Installera bränsleledningarna på gastank med hjälp av skruvmejsel. Installera ledningarna till tanken för hand.
4

Öppna tanklocket på utsidan av hytten för hand och sedan hälla bränslet från gasen kan i tanken. Starta C10 och se till att mätaren fungerar ordentligt och att lastbilen kör väl. Om inte, kontrollera dina anslutningar för läckage eller problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61166.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.