Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter batteri i en Eddie Bauer Watch

Sedan 1920 har namnet Eddie Bauer förknippats med avslappnad, men ändå elegant, kläder och accessoarer. Finns i både för män och kvinnor stilar, Eddie Bauer klockor kombinerar korrekt tidtagning med den avslappnade elegans förknippas med varumärket. Enligt bruksanvisningen medföljer Eddie Bauer armbandsur, det batteri som är installerat i klockan vid köpet är avsedd att pågå i cirka två år. När batteriet i din klocka dör, kan du välja mellan att betala för en juvelerare för att utföra bytet eller utför reparationen själv till mycket låg kostnad. Saker du behöver
Soft Watch trasa iphone case-öppning verktyg
ersätter klocka batteri
Liten, plast pincett
Visa fler instruktioner
1

Pad din ren, plan yta med en mjuk trasa för att förhindra att din urtavlan från att repig eller repas vid batteribyte. Placera Eddie Bauer urtavlan nedåt på mjuk trasa.
2

Undersök baksidan av din klocka och notera placeringen av spåren runt klockans bakstycket. Ställ en tredelad boett-öppning verktyg så att stiften linje med skårorna på baksidan av klockan fallet.
3

Plocka upp klockan och håll den, nedåt i handflatan. Sätt i stiften på boett-öppning verktyg i skårorna på baksidan av klockan fallet. Justera boett-öppning verktyg, om så krävs, för att dra verktygets grepp om titta på fallet. Applicera samma tryck både fram-och baksidan av klockan fallet samtidigt vrida klockan case-öppning verktyg till höger. Baksidan Vid klockan ska då dyka gratis. Ställ tillbaka fallet åt sidan tills du är redo att sätta ihop klockan.
4

Använd en liten par plast pincett för att lyfta ur gummi eller plast disk som skyddar batterifacket på din klocka. Ställ den skyddande skivan åt sidan tills du har avslutat batteribyte processen.
5

Höj liten, metall spärren som håller batteriet i facket med hjälp av pincetten. Bänd de döda batteriet ur batterifacket med pincett snarare än att ta bort batteriet med fingrarna. Placera en helt ny klocka batteri i batterifacket, och använda pincett för att snäppa upp batteriet på plats.
6

ihop din Eddie Bauer klocka för att utföra bytet processen. Tryck ner metall spärren för att hålla batteriet säkert på batterifacket. Returnera skyddande plast eller gummi disk till klockan fallet. Byt klockans bakboett, och använda fingrarna för att applicera tryck på ryggen fallet tills du hör att den snäpper på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60451.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.