Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Wire ett fordons Starter

Auto förrätter aldrig anslutas direkt till batteriet. Även om batterikabeln betyder i de flesta fall, gå direkt till starter, fäster den till starter solenoid. En starter solenoid är en elektromagnet. När den är spänningssatt, drar magneten kontakterna slutna att leverera ström till startmotorn. Det driver också starter drivkugghjulet i en stor ring av kuggtänder för att stänga av motorn. När strömmen är avstängd till startmotorsolenoiden, kontakterna öppnar och drevet är indragen. Saker du behöver
3/8-tums socket set
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven och använd en skiftnyckel för att koppla bort den negativa batterikabeln. Palla upp framför bilen och installera pallbockar. Se till att bilen är stabil innan du börjar arbeta under.
2

Använd en skiftnyckel och bifoga starter huvudsakliga strömkabeln till startmotorn solenoid. Solenoiden är mindre än startmotor och vanligtvis passar på toppen av enheten. Dess huvudsakliga stud är stor nog att rymma det batterikabeln som går direkt från batteriets positiva inlägg.
3

Anslut solenoiden aggregatet tråden. Pluggen är normalt placerad intill batterikabeln stolpen. I vissa fall är en liten, gängad tapp belägen bredvid den stora stud. Montera vajern, eller ofta flera trådar, på tappen och använda en skiftnyckel för att dra åt den lilla låsmuttern.
4

Montera startapparaten på plats genom att dra åt bultarna med en hylsnyckel. Se till att skruvarna är åtdragna eftersom de slutför marken (negativ) krets. Startmotorn fall fungerar som marken.
5

Palla upp bilen och ta bort domkraften. Sätt tillbaka batteriets minuspol och testa starter för drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61062.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.