Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

IHI VF34 Specifikationer

Många moderna sportbilar härleda ett stort uppsving för sin prestation genom att använda en turbo. Turboaggregat är i huvudsak gaskompressorer som ger påtvingad induktion, vilket ökar motoreffekten. IHI är en tillverkare som producerar ett antal olika turboladdare, inklusive VF34, som används på den japanska marknaden Subaru WRX STI "RA" version. Det är också en mycket populär direkt ersättning turboladdare för tuners att utnyttja. Den VF34 har samma specifikationer som den VF30, men utnyttjar ett rullager i stället för en bronslagret. General IHI VF Series Information

VF serien turboaggregat har samma vattenkylda kärnaggregat och variera med hjulen och bostäder. Skillnaderna i dessa variabler ändra flödet, och således den ytterligare prestanda som erbjuds av dessa turboladdare. Den VF34 är standardutrustning på JDM version sju Subaru Impreza WRX STi Spec-C.
Kompressor och specifikationer Turbine

VF34 turbo har en diameter kompressorinloppet av 47,9 centimeter och ett kompressorhus märkeffekt C. Kompressorn har sex blad. Turbinhuset är en 9,4 PZ18-H med en 94.001 turbin som har elva blad.
Ytterligare specifikationer

VF34 turbo utnyttjar en P18 frånluftsskåp. VF34s har en C484 ställdon wastegate. Turbine gjutning-ID och sidnummer i uppsättningen är följande: S4, H, IC F55. VF34s är direkt bolt on enheter.
Prestandaspecifikationer

VF34 är betyget 460 cfm (kubikfot per minut) vid 18 psi (pounds per square inch). Förväntad hästkrafter 325-375 förutsatt att bilen har en uppgraderad bränslepump, adekvat kärnbränsle och uppgraderade spridare bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61842.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.