Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Problem att fylla bensintanken på en 2006 Ford Escape

När utsläpp lagar etablerades en hel del nya fordonsindustrin problem uppstod. En av dem är en långsam fyllning bensintank. Vad bör en snabb-och-lätt jobb förvandlas till en irritation. Anledningen till att detta händer är tanken ventilationssystemet inte fungerar. All gas ångorna måste vara instängd i ett aktiverat träkolskanistern, sedan dras genom elektriskt styrda ventiler av motorn när den är igång. Den komplexa kapseln ventil också automatiskt öppnas för att möjliggöra tankning. Saker du behöver
Jack
Jack står
Ficklampa
3/8 Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Jack den bakre av fordonet upp. Installera pallbockar under ramen. Nära den viktigaste gasen filler slang, under fordonet är en svart kapsel. Inspektera ånga slangar som är kopplade till kapseln. Se till att de inte har kollapsat eller blivit skadad. Kontrollera de elektriska anslutningarna och se till att de är säkra och täta.
2

Inspektera träkol ventilen kapseln utrensning. Om denna ventil inte fungerar, kommer ångan kapseln blir mättad med bensin. Inspektera ventil kapseln vent och slang. Om det inte fungerar, kommer tanken befriar inte trycket för bränslepåfyllning. Dessa kretsar är komplexa och styrs av motorns dator. Se servicemanualen för reparation förfaranden.
3

delvis avlägsna den bakre mattan i luckan området. Nedanför är en lucka till bränslepumpen montering och den övre delen av bränsletanken. Ta bort den här luckan. Inspektera ångslangen kopplade till tanken. Om det har kollapsat eller skadas kommer det att behöva repareras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60876.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.