Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en rattstång från en 1980 Chevy Truck

Den rattstången i en 1980 Chevrolet lastbil ansluter ratten till styrlänkaget, som används för att slå framhjulen från sida till sida. Med tiden kan de inre komponenterna i rattstången bära ner, vilket orsakar potentiella problem med styrningen. Bör det lämnas därhän, kan det bli svårt att navigera bilen, och du skulle kunna hamna i en olycka. Det första steget i fastställandet frågan är att ta bort rattstången från trucken. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
stjärnskruvmejsel
Spårskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

pop huven. Lokalisera anslutningen mellan rattstång och styrlänkaget strax under bromsförstärkaren. Koppla de två från varandra med hjälp av en skiftnyckel.
2

Flytta till insidan av hytten. Unbolt golvskyddet runt rattstången vid basen av golvet med hjälp av tre åttondels tum Ratchet och uttag. Skruva loss kåpa under rattstången på instrumentbrädan med hjälp av stjärnskruvmejsel.
3

Koppla kopplingen överföring shifter från sidan av rattstången med spårskruvmejsel. Dra alla ledningar till kolonnen med händerna.
4

skruva isär rattstången från undersidan av instrumentpanelen med hjälp av tre-åttondelar-tums Ratchet och uttag. Sänk ner den från instrumentbrädan och dra den mot baksidan av lastbilen hytten med båda händerna tills botten av rattstången är inne i hytten. Dra kolonnen bort från insidan av lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61086.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.