Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Chevrolet Cavalier Broms Problem

Chevrolet Cavalier är en av de mest framgångsrika bilar i amerikansk historia. Det innehöll många varianter för att passa ett brett spektrum av smaker, och var en allmänt pålitlig bil. Men ingen bil är utan problem, och Cavalier lidit olika frågor under sin produktionscykel som resulterade i flera återkallelser. Problemen påverkade olika komponenter, men bromssystemet var en särskilt framträdande aktör i funktionsstörningar. Modeller

Chevrolet Cavalier haft mer än 20 år av tillverkning från 1982 till 2005. Modeller från alla stadier i sin utveckling lidit betydande broms problem. De sista åren av Cavalier haft mindre problem med bromsarna än de upplevt för mycket av sin produktion. Medan några år sticker ut mer än andra, var ingen variant av Chevrolet Cavalier befriade från eventuella problem med bromssystemet.
1987

National Highway Traffic Safety Administration tilldelas mer än en återkallelse 1987 för Chevrolet Cavalier, inklusive uppmärksamhet för ett allvarligt problem med parkeringsbromsen. Problemet upptäcktes tidigt i produktionen av 1987 års modell, med den första tjänsten fixar erbjuds redan i september 1986. En brist med spaken noterades att förhindra att bilen faktiskt bromsning. Detta gjorde berörda fordon att rulla iväg och eventuellt krascha in i andra bilar eller föremål.
1993

I juli 1993 meddelade General Motors tillverkningsfel i flera av sina konstruktioner. Problemen påverkade bromsslangar och begärt ersättning. Omfattningen och arten av den ersättning som krävs varierar mellan olika modeller, med några bara kräver en enda slang hjul broms. Men kavaljererna krävs både bak bromsslangar bytas ut. Felet var allvarlig, eftersom bromsarna kan sluta fungera och resultera i en kollision.
1998

Bromsarna var en komponent om 1998 Chevrolet Cavaliers som ofta dök upp i tjänsten register. Aktuella fordon drabbades av problem med låsningsfria bromssystem. Ingen formell minns utfärdades, men byte av motorns lamellpaket för dessa bromsar var inte ovanligt. Den meritlista av 1998 Cavalier låsningsfria bromssystem ledde till minskad tillförlitlighet betyg. Den genomsnittliga kostnaden för reparation till ägarna för detta problem var omkring fem hundra dollar.
2003

Senare års Chevrolet Cavalier produktionen haft färre stora problem med bromssystemet , men relaterade komponenter misslyckades ofta. Klagomål på konsumentwebbplatser noterar ofta problem med bromsljusen på Cavaliers från 2003. Återförsäljare försöker ofta lösa problemet genom att ersätta glödlampor direkt. Men problemet återkommer oftast, och flera försök att lösa problemet är ofta misslyckat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57506.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.