Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Inaktivera ABS bromsar

Många fordon har ABS eller låsningsfria bromssystem , på sina bilar eller lastbilar . Sensorerna är att kontrollera hjulets hastighet och reglera dina bromsar så att de inte låser sig under vissa körförhållanden . De flesta ABS- system normalt har individuella sensorer monterade på eller i närheten av varje hjul . Men de är alla kontrolleras av en central relä som ligger i huvudbyggnaden reläpanelen inuti motorrummet . Om du någonsin har att inaktivera ditt ABS -system , är reläet den mest direkta och effektiva sättet att hantera det . Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Pop din huva och ta bort ditt negativa batterikabeln .
2

Leta din huvudsakliga reläbox . Platser kan variera från bil till bil , men de är oftast ligger ganska nära ditt batteri eller huvudsäkring panel . Om du är osäker på var din är belägen , konsultera din instruktionsbok .
3

Öppna reläpanelen och granska diagrammet tryckt på insidan av locket . Detta diagram kommer att visa dig den exakta lokaliseringen av ditt ABS relä . Hitta motsvarande ABS relä och dra den rakt ut . Sätt din relälocket igen .
4

Byt ditt negativa batterikabeln .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59001.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.