Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ansluter en Remote Starter Switch till en GM Starter

fjärrstyrd start switchar är mycket praktiskt, särskilt när du utför uppgifter under huven som kräver igång motorn , t.ex. provningar komprimering , återställning av distributören och justerande ventiler . Beroende på placeringen av starter solenoid , klippning den fjärrstyrda startmodulen leder ut på solenoiden aktivering tråden kan vara en utmaning. Detta gäller särskilt för General Motors fordon . Saker du behöver
Skiftnyckel
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på bilen och koppla den negativa batterikabeln med en skiftnyckel . Palla upp framför bilen och installera pallbockar . Sänk ned bilen ordentligt på läktaren .
2

Klipp en av huvudrollerna på starter solenoid bly som innehåller den lila ledningen . I de flesta fall använder GM en lila ledningen för att aktivera solenoiden , och solenoiden är byggt ovanpå startapparaten. Det kan vara svårt att nå solenoiden på vissa modeller .
3

Montera den andra kabeln ledningen fjärrkontrollen startmotorn till batteriet . Var säker på att nyckeln är avstängd och bilen är i parken . Tryck på fjärrkontrollens startknappen till vev bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61052.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.