Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en Interstate Battery

En bil är ingenting utan ett batteri. Det beror på att batteriet är källan till all makt till fordonet, och utan att lite extra juice som kommer från batteriet, kan startmotorn inte vända och bilen startar inte. Installera ett batteri är inte särskilt svårt, men den innebär en lite extra lyft, eftersom en Interstate batteri är ganska tung, men det kan göras på ca 30 minuter med enkla handverktyg. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Batteri
skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

Pop huven på bilen och skruva isär batteriet slips ner som håller nere beståndet batteriet med 3/8-tums Ratchet och uttag. Slipsen ner håller batteriet till fordonet, och när det är ute, är batteriet löst och kan tas bort.
2

Koppla bort minuspolen från batteriet med skiftnyckel. Den negativa terminalen är oftast svart, och har en (-). Skylt på toppen av batteriet
3

Koppla bort pluspolen från batteriet med skiftnyckel. Den positiva terminalen är oftast rött, och har ett (+) tecknet på toppen av batteriet.
4

Lyft ur det gamla batteriet med hjälp av händerna, lyft med benen om möjligt. Placera batteriet åt sidan. Lyft i det nya batteriet, och placera den så att anslutningarna pekar mot insidan av motorrummet, i samma riktning som beståndet batteri.
5

Anslut pluskabeln till batteriet terminalen med skiftnyckel. Sedan upprepa processen för den negativa kabeln. Se till att inte korsa några kablar, och alltid se till att den röda ledningar ansluts till (+) terminal.
6

Fäst batteriet till fordonet med beståndet batteri tie-down, och 3/8-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60049.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.