Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter 2007 Ford Focus Bromsbelägg

Arbetande bromsarna är viktigt att säkert köra din 2007 Ford Focus. Fokus har skivbromsar fram som använder bromsbelägg. Bromsbeläggen stänger på rotorn, vilket innebär att fordonet att stanna. Skrapljud eller en högfrekvent skrikande ljud från din front när du kommer till ett stopp finns indikationer på att dina bromsbelägg har slitna och behöver bytas. Ändra dina kuddar tar ca 30 till 45 minuter. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
Spetstång
Klädhängare
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Park din Ford Focus och öppna huven. Ta broms lock vätskebehållare genom att vrida det moturs. Bromsvätskebehållaren är placerad på förarsidan av motorblocket.
2

Lossa de främre muttrarna på framdäcken och sedan jack upp bilen. Position pallbockar under den främre änden och sänka Fokus på pallbockar. Ta bort muttrarna och dra framdäcken.
3

Ta bort de två skruvarna för insidan av bromsok med din socket set. Bultarna på 2007 Ford Focus kan tas bort med en 17 mm hylsa. Dra bromsok stiften från framsidan av bromsok med hjälp av spetstång
4

. Tjockleken stiften ska dra rakt ut med en tång.
5

bort de gamla bromsbackarna. Skjut den nya bromsbackar på plats med samma orientering som de gamla som du bara bort. Riktningspilar kan stämplas på dynorna anger vilken väg de ska installeras.
6

Slip bromsok stiftet på plats igen.
7

Montera bromsoket igen toppen av rotorn. Sätt bromsok bultar för hand. Dra åt dem med din socket set. Sätt tillbaka locket på bromsvätskebehållaren som du tog bort i steg 1 och vrid medurs för att dra åt locket.
8

Jack bilen upp något så att du kan ta bort domkraften och sänk bilen till marken.
9

Kliv in i Focus och pumpa bromsarna flera gånger. Bromsarna ska kännas fast. Återuppta locket på bromsvätskebehållaren och kontrollera vätskenivån inuti. Om vätskenivån är låg, tillsätt lite bromsvätska att få upp nivån till "Fill" linje. Sätt tillbaka locket på bromsvätskebehållaren och vrid medurs för att täta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58972.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.