Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Igensatt Bromsledningar

Träskor i knäckanvisningar kan så småningom låta trycket byggs upp i bilens bromsok, så de är fara för ditt och ditt fordon. Om du har en täppa, behöver du en procedur som kallas en bromsslang reparation. Du kan göra en bromsslang reparera själv om du är van att arbeta med fordon, men om du är en nybörjare, kan det vara en bra idé att ha en professionell göra jobbet. Hitta täppa


Du måste hitta täppa först bestämma vilken bromsledning att arbeta på. Du kommer att behöva hissa bilen, så att du kan enkelt se alla bromsledningar. Det kan bli nödvändigt att ta bort däcken från bilen, så att du har tillgång till alla bromsledningar.
P Om det är uppenbart omedelbart till dig där täppa är, du bara kan ta bort raden som är igensatt från huvudcylindern. Om det inte är uppenbart, kan du ta varje bromsslang av, en efter en, och sätta lite tryckluft genom ledningen. Om luftflödet är förträngd, har du en träsko.
Bromsledningen Repair

När du har tagit bort den igensatt bromsslang från huvudcylindern, fast en ny linje i dess ställe. När det är ordentligt fastsatt, pumpa bilens bromspedal att få luft i systemet.
Lufta bromsar

Du måste "blöda" bromsarna innan du börjar köra igen, enligt Cars Direct. Att blöda bromsarna, hitta din bils avluftningsskruvarna ventiler (denna information bör vara i din instruktionsbok). Lossa dessa ventiler med en fast nyckel.

Bort huvudcylindern och suga ut så mycket vätska som möjligt med ett föremål som en kalkon baster. När du har tagit bort så mycket vätska som möjligt, kan du använda en ren trasa för att torka ut eventuella rester.

Få en längd av klar plast slang och skjuta den ena änden av röret över bromsen bleeder bulten på höger bakre delen av bilen. Sätt den andra änden av slangen i ett slöseri hink eller flaska med en eller två inches av ren bromsvätska i den. Toppa huvudcylindern behållaren med ny vätska och lägg på locket.

Med någon applicera tryck på bromspedalen, vrid avluftningsventilen lite, tills en del vätska sipprar in avfallet hinken. När sipprar stannar, stäng ventilen och avlägsna trycket från bromspedalen.

Du måste upprepa denna process tills klar bromsvätska kommer ut och sedan upprepa på alla sidor av bilens bromssystem.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57706.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.