Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vilka verktyg Mekanik behöver?

Mechanics ansvarar för underhåll och reparation av en mångfald av fordon på en daglig basis . För att slutföra dessa uppgifter , mekaniker använder en mängd olika handverktyg och datoriserad programvara . Hammers

Hammers är de vanligaste verktygen som mekaniker använder för att fästa och säkra bildelar . Mekanik har typiskt en bred uppsättning hammare i närheten , inklusive tre - pound kälke , klo , plast spets och boll Peen hammare .
Avdragare

Avdragare är viktiga mekaniker verktyg . Avdragare inkluderar lageravdragare redskap avdragare verktyg , hammare bildspel och kulleden separatorer .
Nail Ställer

En stapelvara på någon mekaniker servicetekniker är stansar och spik uppsättningar . Mekanik använder center , stift och koniska stansar för att bistå med borrning och spikning .
Mutterdragare

En mängd olika skiftnycklar används av mekaniker för att lossa och dra åt motorn och kroppsdelar . Mekanik använder ofta kedja , lås , lug och anpassning skiftnycklar samtidigt reparera delar och motorer .
Diagnostic Software

En av de mest anmärkningsvärda tekniska framsteg i bilreparationer är diagnostisk programvara . Mekanik använda programvara fordonshantering att spela reparationer samt datoriserade diagnostiska system för att bedöma skadorna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60153.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.