Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ändrar Shift Poäng på en 700 R - 4 Transmission

De 700 R - 4 noteras som en viktig bidragsgivare i framflyttning överföringsteknik . Inte bara är det en riktigt , överväxel och inte en hybrid , avancerade också teknikskifte punkt och gjorde det mycket mer tillförlitligt . Inte längre med användning av en modulator ventil , använder 700 R- 4 en strypventil för att balansera de växlingspunkter mot fordonets hastighet . Strypventilen är direkt kopplad till transmissionen med en kabel som går från gasreglaget länksystemet till transmissionen ventilkroppen och är helt justerbar. Instruktioner
1

Höja huven på bilen och ta bort luftrenaren . Lokalisera de två kablar som är anslutna till förgasaren eller spjällhuset . En kabel är gasvajern som drivs av din fot . Den andra kabeln ser helt annorlunda ut , med en svart , plasthölje som en tandad reglaget passar in . Detta är den gasspjället kabeln .
2

Tryck på låsknappen nedåt ovanpå kabeln bostäder . Tryck nos kabelenheten ( den mindre , kvadratiska avsnitt ) tillbaka så långt som det går i huvudhuset , låsa upp låset.
3

ge gas för att göra den slutliga justering. Dra gasreglaget så långt öppna det går . Detta kallas helt öppet gasspjäll ( WOT ) . Detta kommer att dra den tillbakadragna justeraren tillbaka till fabriksinställningarna . Byt luftfiltret och provköra bilen för att se till att de växlingspunkter är korrekta .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60977.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.