Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett Transmission Pan i 700 R4

Majoriteten av 700 R4 automatiska läcker växellådsolja är från pannan. Det kan vara frustrerande att installera och ta bort pannan flera gånger när man försöker stoppa läckan. Nya packningar och tätningsmedel kan bli kostsamt, också. Lär dig att stoppa läckor transmissionsolja. Saker du behöver
3/8-tums Hylsnyckelsats
Packning skrapa
Shop hammare
Flat fil
Sandpapper
Aerosol burk bromsrengöringsmedel
Gänglåsning
Silikon packning sealer
Visa fler instruktioner
1

Skrapa bort den gamla packningen, och undersöka överföringen pan för varp. Många gånger, är pannan tvingas bort, när den tas bort för första gången. Detta händer eftersom fabriken tätningen bildar en packning obligation som kräver en hel del inflytande för att ta bort. Inspektera hörnen, så böja ofta uppstår där. Använd en butik hammare för att knacka lätt på pannan tillbaka till formen. Kontrollera ditt arbete genom att lägga pannan på ett plant arbetsbord. Pannan ska ligga helt plant.
2

Platt-fil varje monteringshålen på pannan, 16 totalt. Om pannan har installerats och tagits bort flera gånger, kan hålen deformeras. Om de sticker upp, hålla en liten sockel bakom hålet, och trycka på toppen av det på plats igen. Om hålet är ojämna och kunde riva packningen, lämna den platt.
3

Rengör pannan med aerosol bromsrengöringsmedel att ta bort eventuella oljerester. Gör samma sak med överföringen mattor ytan. Var säker på att ytorna är rena och torra. Använd medelhög-slippapper för att skrapa på ytan av pannan, och ta bort alla spår av den gamla packningen. De repor hjälper greppet sealer, och skapar en tät försegling.
4

Klipp spetsen av den koniska silikon sealer applikator till en 1/8-tums öppning. Pressa en fin sträng av sealer runt ytan av pannan, och omsluta den 16 hålen. Arbeta snyggt och medvetet, och inte stressa på jobbet. Montera packningen i grytan, och tryck lätt ner, bädda in den sealer. När objektet är inbäddat, vänd pannan över på ett arbetsbord, och låta vikten av pannan tryck mot packningen. Låt den för att ställa i minst två timmar, företrädesvis över natten.
5

Installera pannan på transmissionen. Sätt en droppe av medelhög grepp tråd lås på varje utväxlingsförhållande bultar, som hjälper om bultarna har installerats och tagits bort många gånger. Den aluminium trådar i transmissionen töjas och kan lossna. Dra åt bultarna ordentligt, fyll transmissionen, och starta bilen. Värm upp motorn och inspektera överföring för läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60978.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.