Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Brake Rotor på en 2002 Blazer

Processen för att ändra broms rotorer på 2002 Chevy Blazer och 2002 Chevy Blazer S10 är densamma. S10 Blazer har två dörrar och Blazer har fyra, men båda har en broms rotor bakom varje hjul. Bromsrotorn är en metallplatta som bromsklossen pressa för att stoppa Chevy Blazer i rörelse. Detta är ett bra jobb för en nybörjare med liten kunskap om Blazer modellerna. Saker du behöver
Däck järn
Jack
stödbenet
spärrnyckel
satt
New bromsrotor (er)
Visa fler instruktioner

1

Lossa tappmuttem från den främre vänstra däcket med däck järn. Höj den främre vänstra sidan av Chevy Blazer av marken med domkraften. Rest vikten av den främre vänstra sidan av Blazer på jack ställning. Helt ta bort muttrarna och dra däcket bort av ramen.
2

Lokalisera den lilla låsmuttern på sidan av bromsok och lossa den muttern med skiftnyckel. Dra bromsoket bort den främre vänstra rotorn och vila den på axeln. Lokalisera alla de muttrar som håller fast rotorn till axeln i centrum av rotorn. Ta bort alla muttrar med spärrfunktion set. Dra den främre vänster rotor av i axeln.
3

Skjut den nya bromsen rotorn på vänster axel. Byt ut låsmuttrarna till centrum av rotorn och dra åt muttrarna för att fästa den nya rotorn till axeln. Byt bromsok till den nya rotorn och dra åt låsmuttern med skiftnyckel.
4

Byt däcket till den främre vänstra sidan av Chevy Blazer. Byt ut muttrarna till däcket. Livet Blazer vänstra sida med domkraften och ta bort stödbenet från under ramen. Helt åt tappmuttem med däck järn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57764.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.