Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man undervisar auto mekanik

Undervisning auto mekanik är mycket annorlunda än att undervisa andra yrken. Det är en betydligt mer praktisk yrke än undervisning om teorin om hjulets eller att kunna minska luftmotståndet på en pickup. Istället fokuserar den på vad som kan gå fel med en bil, och hur man bäst tar isär och sätter ihop det igen. Undervisning auto mekanik uppmuntrar också läraren att stanna i spetsen av bil-teknik, vilket gör läraren en bättre bilmekaniker i processen. Instruktioner
1

få jobb som bilmekaniker. Nästan alla människor som undervisar auto mekanik har spenderat år som professionella mekaniker själva innan han flyttade till området för undervisning. Även de lärare som inte var professionella mekaniker har haft en stor mängd erfarenhet inom bilindustrin, såsom en bil designer eller ingenjör.
2

bli certifierad som en bil reparation professionella. Det nationella institutet för Automotive Service Excellence erbjuder en av de främsta certifieringar för auto mekanik, och ger någon som vill lära auto mekanik med en hel del trovärdighet (se Resources nedan).
3

Ansök om medlemskap med branschorganisationer bilmekaniker som American Automobile Manufacturers Association eller Automotive Service Association (se Resurser nedan). Båda organisationerna ger möjligheter att träffa andra medlemmar, banbrytande information om tillståndet i branschen och kanske bli vän med några andra lärare bilmekaniker.
4

Kontakta din lokala community college för att se om de erbjuder bil kurser. Om community college inte erbjuda kurser, be att bli lärare. Alternativt, titta på community college jobb webbplats för att se om de söker lärare bilmekaniker, och vad deras krav för jobbet.
5

Teach auto mekanik på egen hand. Du kan enkelt annonsera för studenter genom att sätta upp flygblad och tjänster reklam på sociala nätverkssajter som Craigslist (se Resources nedan). Dessutom kan du också ta på lärlingar att arbeta i ditt garage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59829.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.