Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en generator för en 1988 300ZX

Den 1988 N300ZX var en populär modell för Nissan . Liksom de flesta bilar , använder den en generator för att generera el för de olika elektriska komponenterna i bilen . När generatorn havererar , dessa komponenter upphör att fungera , och det gör att motorn tillsammans med den. Men innan du köper en ny , ta bort den gamla och har det testats på en lokal Biltema . Så att du kan avgöra om det verkligen är generatorn som är problemet . Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lyft 300ZX med domkraften och placera pallbockar under sidorna av bilen bakom hjulen . Sedan pop huven och skruva isär anslutningarna på batteriet , börja med den negativa polen och slutar med den positiva polen , med hjälp av en skiftnyckel .
2

krypa under bilen och leta reda på generatorn vid basen av motorn, på passagerarsidan . Lossa monteringsbultarna till generatorn och tryck den mot förarens sida av motorn. Dra remmen från remskivorna.
3

bort justeringsbulten på generatorn , ta sedan bort det nedre fästet bulten medan du håller generatorn stadigt med en annan hand . Sänk sedan generatorn nedåt och bort från motorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60397.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.