Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur får man tillbaka trummor utanför en 2000 Camry

Ta bort den bakre bromstrumman från din 2000 Toyota Camry för att komma till bakre bromsbackar eller utbyte av trummor kan göras på uppfarten eller i garaget hemma. Göra arbetet själv kommer att spara pengar, och delarna är tillgängliga från Toyota återförsäljarnätverk bör du behöver byta något inuti trummorna. Om trummorna aldrig har tagits bort innan, kan de kräva extra ansträngning för att ta bort. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
Flat skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på den bakre av bilen med en rörtång men ta inte bort dem från hjulbultarna ännu.
2

Placera en domkraft under bakre delen av bilen och lyfta upp det tills bakdäcken är igång. Avlägsna muttrarna från hjulet dubbar, ställa dem åt sidan för nu.
3

Ta bort det bakre däcket och hjulet från hjulbultarna och ställ den ur vägen medan du arbetar. Placera en uppsättning pallbockar under bakaxeln på bilen och sänk domkraften tills bilen vilar säkert på läktaren.
4

Titta nära basen av hjulbultarna där de passerar genom bromstrumman och hitta låsringarna som håller trumman på plats. Det finns normalt två ringar, men de kan ha tagits bort redan om trummorna har varit utanför bilen innan.
5

Bänd låsringarna från ratten dubbar med en skruvmejsel om de är fortfarande där. Kasta ringarna, du kommer inte återanvända dem
6

Fatta trumman klockan 3 och 9:00 med händerna och dra trumman rakt av hjulnavet och dubbar.. Upprepa processen för det motsatta trumman om du ska ta bort båda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58975.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.