Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man reparerar Tire Koppning

I mitten av 80-talet när framhjulsdrift allmänt infördes till den amerikanska marknaden , var bak - däck koppning ett verkligt problem . Problemet orsakades av ett ljus bak så däcken att studsa . Ett premium bil linje lades faktiskt blyvikter till bakaxeln som en reparation för att stoppa koppning och lugna resan . Däck koppning orsakas genom att studsa , och det finns flera sätt att rätta till problemet . Instruktioner
1

Byt stagen eller stötar . Dessa objekt kommer med ett utgångsdatum , och det är snarare förr än senare . Deras uppgift är att vända rörelseenergin till värme . Varje gupp och potthål härjar med fjädringen . Struts och stötar absorberar den energi och kraft olja genom små hål . Detta skapar värme. Så småningom värmen förstör tätningarna inne i chock eller strut .
2

Byt till bredare fälgar och däck . De flesta fordon kan gynnas på åkkomfort och hantering med en bredare profil däck . En större ytarea i kontakt med vägen minskar sponginess och studsa en smal däck kan ha. Aluminiumfälgar har en extra fördel av förbättrad styling .
3

Installera enkelriktade däck . Dessa är kvalitet däck utformade för att ge maximal dragkraft , hantering och väg - grepp egenskaper . De kör svalare och hantera bättre i regniga förhållanden . Med en högre kvalitet gummi , det är mindre chans för koppning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60734.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.