Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar halvaxeln på en 1992 Honda Accord

halvaxlarna på en 1992 Honda Accord är den huvudsakliga förbindelsen mellan hjulen och transmission. Dessa halvaxlar måste flytta med fjädring och rotera. De måste ha fogar installeras på varje ände av axeln för att låta detta ske. Dessa leder kan misslyckas från ålder eller från ett misslyckande i den skyddande boot mount runt lederna. Skulle det hända, är en av de mer prisvärda alternativ att ersätta hela församlingen halvaxeln på bilen, vilket bör ta ca två timmar. Saker du behöver
Jack
Jack står
däck järn
Hammer
Spetstång
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums breaker bar
dräneringskärlet
Kulled separator
skiftnyckel set
ersätter halvaxel
brytjärnet
Transmissionsolja
ersätter saxsprint
Funnel

Visa fler instruktioner
1

Parkera Accord och sätta på nödbromsen. Lyft upp framsidan av Accord med domkraften. Placera domkraften under domkraften punkter på sidorna av bilen. Ta bort de främre hjulen med däcket järn.
2

Ta mitt locket på rotorn med hammaren, dra sprinten ur mitten av spindelmuttern. Ta spindelmuttern med 3/8-tums breaker bar. Sätt ett uppsamlingskärl under växellådan och dränera transmissionsolja. Unbolt lägre länkarm från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Separera kulleden från knogen med kulleden separatorn. Addera 3

skruva isär nyckelben från botten av stöttan med en 3/8-tums harskramla och ingångar. Avlägsna nyckelben från lägre länkarm med fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra styrspindeln bort från den halv axeln med båda händerna. Bänd ut den halva axeln från växellådan med spett.
4

Montera axeln ersättare hälften i transmissionen med båda händerna och installera om styrspindeln på slutet av halvleken axeln. Sätt tillbaka nyckelben på fjäderben och undre styrarm med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Sätt tillbaka den undre länkarm till styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Installera om krängningshämmare och styrstag slut på knogen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

tillbaka spindelmuttern på mitten av axeln med 3/8-tums brytare bar, och installera en tapp ersättare sprint. Sätt tillbaka framhjulen med däck järn och sänka Accord utanför står med domkraften. Pop huven och lokalisera röret överföring oljestickan, som har en röd handtag. Ta ur oljestickan och installera tratten. Häll transmissionsolja i tratten - den mängd och typ av transmissionsolja beror på vilken typ av transmission och modellen av Accord. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61996.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.