Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man använder CV Tänger Boot Clamp

konstant hastighet (CV) fogar använda gummistövlar för att hålla föroreningar borta från sina redskap och att hålla CV lederna "fett reserver på plats. Ett CV boot använder två 1/4-tums breda metall klämmor för att hålla den på plats. En liten klämma håller den lilla änden av CV boot till drivaxeln och en stor klämma håller den stora änden av skon till CV-leden: s bostäder. Dessa klämmor, ofta kallad öra klämmor, använda upphöjda bröstvårtor för att hålla taggen änden av klämman på plats och använda CV tång boot klämma för att dra åt och pressa en låsflik, kallas örat. Saker du behöver
CV boot klämma
Visa fler instruktioner
1

Justera ett CV boot klämma in en av bagageutrymmet klämma s 1/4-tums breda kanaler. Den boot kommer att ha två kanaler, en för den stora boot klämma och en för den lilla boot klämma. Kanalerna, som ligger nära varje ände av stöveln ger en plats för klämman att dra åt runt pjäxan utan att orsaka boot att krusa.
2

Skjut boot klämman bröstvårta under låstungan, den öra och till hålet finns på taggen änden av kängan klämman. Detta kommer att hålla klämman på plats. Innerörat, hittades nära bröstvårtan, kommer att glida in i ytterörat, hittades nära hålet, när bröstvårtan har glidit in i ett hål.
3

Sprid handtag CV boot -klämma tång helt. Detta kommer att öppna käftarna.
4

Placera boot-clamp tång 'käftar på varje sida av det yttre örat. De vinkel-formade käftar tar tag i örat där den ansluter till boot klämma musikband, den delen som omsluter boot. En metallstång, som ansluter till tången "gångjärn mellan käftarna, kommer att vila på den övre mitten av örat.
5

Squeeze CV boot-klämma tång" handtag tills kanterna på örat tryck mot metall bar. När tight, kommer boot klämman öra ser ut som en människa öra, med en upphöjd kant runt en deprimerad område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60676.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.