Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en Spring gångjärn i en Chevrolet 1500

Dörren gångjärn våren monterats i dörren sylt på en Chevrolet Silverado 1500 används för att stödja leden och leverans jämn rörelse när dörren öppnas och stängs. Över tid kan denna vår sag från vikten av dörren, vilket gör att dörren att ha problem med att öppna och stänga ordentligt. För att åtgärda problemet, fjädrarna måste tas bort och ersättas med nya, vilket kräver användning av ett speciellt verktyg. Saker du behöver
dörrfjädern borttagningsverktyg
skiftnyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren med fjädern du vill ersätta så att du kan se gångjärn i mitten av dörren sylt. Leta dörren våren i sylt, springer som vertikalt.
2

Placera dörren gångjärn våren borttagningsverktyg runt fjädern så att verktygets käftar är på toppen och botten av fjädern. Dra åt muttern på verktygets centrum med hjälp av en U-nyckel för att komprimera fjädern. Dra sedan monteringen av dörren sylt.
3

Lossa verktyget med fast nyckel och ta bort den gamla fjädern. Installera sedan byta fjädern i verktyget och drag fast med en skiftnyckel.
4

Sätt in verktyget i dörrposten så att våren är i lager plats. Lossa verktyget med en U-nyckel för att tillåta fjädern att expandera, ta sedan bort verktyget från fjädern helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60675.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.