Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort den bakre parkeringsbroms på en Outback

Subaru Outback sedaner och vagnar använder bakre skivbromsar, som innehåller en trumma-stil parkeringsbroms på insidan av rotorn. Denna parkeringsbromsen kan slitas ut eller skadas, och kommer att behöva bytas ut. Bromsen i sig är inte svårt att ta isär, det enda problemet är tillgång. Den genomsnittliga helgen mekaniker kan ta bort parkeringsbromsen från en Outback i ca 30 minuter. Saker du behöver
Ordet jack
Jack stå
Hylsnyckelsats
Skruvmejsel
rörtång
buntband eller tråd
Visa fler instruktioner

1

Lyft Outback på bakhjulet genom att placera jack huvudet på en ram järnväg och pumpa spaken på domkraften tills hjulet är i luften.
2

Stäng alla lug moturs nötter drar sedan hjulet fri från navet. Ställ hjulet borta från arbetsområdet.
3

bort bromsoket genom att vrida de två bakre Montera skruvar moturs och dra enheten från rotorn. Dynorna kan falla ut ur bromsok kolvarna eller kan försiktigt bändas ut med en skruvmejsel. Säkra bromsok till avstängning eller avgaser med en buntband eller tråd, men låt det inte hänga med bromsledningarna eftersom det kan skada dem.
4

Avlägsna rotorn genom att dra det fritt för nav. Vissa modeller kan ha en hållarbult eller spindel muttern som håller rotorn på plats, som kan tas bort genom att vrida den moturs. Inuti rotorn är trummans yta parkeringsbromsen.
5

bort skorna parkeringsbromsen genom att använda en skruvmejsel för att bända de långa fjädrarna från skon hakar sedan vrida den primära fjäderbult i moturs riktning. Skorna av parkeringsbromsen aktiveras av en kabel, som trycker skorna i det inre rotorytan. Byte är den omvända för flytt.
6

Upprepa proceduren på motsatt bakbroms.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57611.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.