Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Saturn Ion Sway Bar

Den krängningshämmare på en Saturn Ion förbättrar hanteringen av bilen genom att ansluta den främre hjulupphängningen på båda sidor. Dessa vingla barer hålls på plats med bussningar och andra delar av gummi, som kan bryta ned efter år av användning. För att åtgärda problemet måste krängningshämmare tas bort från bilen så att du kan byta bussningar själv. Detta tar ungefär en timme att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Lyft den främre änden av Saturnus med domkraften och sätta bilen på pallbockar. Unbolt framhjulen med däck järn och flytta dem ur vägen.
2

Unbolt bakre slutväxel mount från chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag. Skruva loss styrväxeln från chassit samt med spärrfunktion.
3

skruva isär krängningshämmare ändlänkar från suspensionen på båda sidor med 3/8-tums Ratchet och uttag, samt en skiftnyckel.
4

Unbolt klämmorna som håller krängningshämmaren på chassit med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Dra isär monteringsklämmorna för hand och sedan ta bort krängningshämmaren från chassit från förarsidan av bilen, vrida den ur chassit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61285.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.